Lietuviška duona – tai ilgalaikės tradicijos, papročiai ir namus gaubianti šiluma. Norite išmokti kepti tradicinę, lietuvišką duonelę? Prisijunk prie mūsų!

  • Jūs mokysitės gaminti skritingų rūšių raugus.
  • Išmoksite kepti įvairių rūšių duoną, bandeles, pyrago gaminius.

Praktinis mokymas vyksta mokymo įmonėje ir kepyklose.

Informacija

Programos trukmė: 50 kreditų(22,6savaitės)
Kvalifikacijos pavadinimas: duonos ir pyrago gaminių kepėjas
Kvalifikacijos lygis: III
Minimalus išsilavinimas: pagrindinis
Įgyjamos kompetencijos:

  • Paruošti ir tvarkyti darbo zoną.
  • Parinkti ir paruošti žaliavas duonos ir pyrago gaminių gaminimui.
  • Atlikti žaliavų paruošimo technologines operacijas.
  • Gaminti ruginės,kvietinės duonos gaminius.
  • Gaminti mielinės tešlos gaminius.
  • Gaminti paprastuosius pyrago gaminius.
  • Gaminti pagerintuosius pyrago gaminius.
  • Gaminti kremus,formuoti,apipavidalinti kreminius gaminius.
  • Paskaitų laikas:

    Nuo 8:00 iki 15:00, kiekvieną darbo dieną.

    Priemonės:

    Mokymosi metu suteikiamos visos reikalingos priemonės: profesionaliai įrengta virtuvė, maisto produktai,įrankai, inventorius. Dirbame tik su kokybiškomis žaliavomis ir aukščiausios kokybės įranga.

    Privalumai

    • Moko profesionalūs savo srities specialistai, sugebantys perteikti visas būtinas ir naudingas žinias naujam besiformuojančiam duonos kepėjui.
    • Praktiniai užsiėmimai vyksta profesionaliai įrengtoje įmonės virtuvėje, kurioje būsite aprūpnti visomis žaliavomis.
    • Išmoksite daugiau, negu brangių, trumpalaikių kursų metu.
    • Gautas žinias pritaikysite ne tik realioje darbo vietoje, bet ir namuose.

    Kainos ir sąlygos

    • Pirmoji įmokos dalis  30% sumokamas iš anksto. Likusi įmoka sumokama lygiomis dalimis kas mėn.
    • Galimas išsimokėjimas lizingo būdu.