Lietuviška duona – tai ilgalaikės tradicijos, papročiai ir namus gaubianti šiluma. Norite išmokti kepti tradicinę, lietuvišką duonelę? Prisijunk prie mūsų!

  • Jūs mokysitės gaminti skritingų rūšių raugus.
  • Išmoksite kepti įvairių rūšių duoną, bandeles, pyrago gaminius.

Praktinis mokymas vyksta mokymo įmonėje ir kepyklose.

Informacija

Duonos gaminių kepėjas
Trukmė 20 sav.
Kodas 262054101
Praktika 70%- 14 sav.
Teorija 30%- 6 sav.
Baigiamasis vertinimas Teorijos ir praktikos egzaminas
Suteikiama kvalifikacija Duonos gaminių kepėjas
Išduodamas dokumentas Profesinio mokymo diplomas
Dėstomi dalykai
Duonos kepimo technologija X
Maisto prekių mokslas X
Duonos gaminių gaminimo technologiniai įrengimai X
Darbuotojų sauga ir sveikata X
Geros higienos ir geros gamybos praktika X
Apskaitos pagrindai X
Teisės pagrindai X
Informacinės technologijos X
Verslo pagrindai X

Paskaitų laikas:

Nuo 8:00 iki 15:00, kiekvieną darbo dieną.

Priemonės:

Mokymosi metu suteikiamos visos reikalingos priemonės: profesionaliai įrengta virtuvė, maisto produktai, įrankai, inventorius. Dirbame tik su kokybiškomis žaliavomis ir aukščiausios kokybės įranga.

Kalendorius

2019 lapkričio

Pr An Tr Kt Pn Št Sk
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Privalumai

  • Moko profesionalūs savo srities specialistai, sugebantys perteikti visas būtinas ir naudingas žinias naujam besiformuojančiam duonos kepėjui.
  • Praktiniai užsiėmimai vyksta profesionaliai įrengtoje įmonės virtuvėje, kurioje būsite aprūpnti visomis žaliavomis.
  • Išmoksite daugiau, negu brangių, trumpalaikių kursų metu.
  • Gautas žinias pritaikysite ne tik realioje darbo vietoje, bet ir namuose.

Kainos ir sąlygos

  • Pirmoji įmokos dalis  30% sumokamas iš anksto. Likusi įmoka sumokama lygiomis dalimis kas mėn.
  • Galimas išsimokėjimas lizingo būdu.