


Jeigu norite sužinoti konditerijos paslaptis, nustebinti draugus ir šeimą švenčių metu – pats laikas tapti konditeriu.
Konditerija tai ne tik darbas, bet ir kūryba
Net ir paprasčiausias pyragaitis, gali tapti tikru šedevru įdėjus šiek tiek pastangų bei derinant puošimo elementus. Išmokime tai kartu, prisijunk prie mūsų!
Jūs išmoksite kepti įvairių tešlų sausainius, bandeles, duonas, pyragus. Gaminsite tortus ir pyragaičius. Mokysitės puošybos paslapčių: sausainių dekoravimo, tortų puošimo, lipdimo iš cukrinės masės.
Praktinis mokymas vyksta mokymo įmonėje ir kepyklose.
Informacija apie konditerio specialybę
Programos trukmė: 70 kreditų (32 savaitės)
Kvalifikacijos pavadinimas: konditeris
Kvalifikacijos lygis: IV
Minimalus išsilavinimas: vidurinis
Įgyjamos kompetencijos:
Priemonės
Mokymosi metu suteikiamos visos reikalingos priemonės: profesionaliai įrengta virtuvė, maisto produktai, įrankai, inventorius. Dirbame tik su kokybiškomis žaliavomis ir aukščiausios kokybės įranga.
Privalumai
- Moko profesionalūs savo srities specialistai, sugebantys perteikti visas būtinas ir naudingas žinias naujam besiformuojančiam konditeriui.
- Praktiniai užsiėmimai vyksta profesionaliai įrengtoje įmonės virtuvėje, kurioje būsite aprūpnti visomis žaliavomis.
- Išmoksite daugiau, negu brangių, trumpalaikių kursų metu.
- Gautas žinias pritaikysite ne tik realioje darbo vietoje, bet ir namuose.
Kainos ir sąlygos
- Pirmoji įmokos dalis 30% sumokamas iš anksto. Likusi įmoka sumokama lygiomis dalimis kas mėn.
- Galimas išsimokėjimas lizingo būdu.